Επισκόπηση

Kαλωσορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Parnassos Delphi Hotel!
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία, στην καρδιά των Δελφών, που αποτελεί ιδανικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 300μ. από το μουσείο των Δελφών και τον αρχαιολογικό χώρο, τη στάση των λεωφορείων και των ταξί.
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώορυς. Όλες οι μονάδες είναι άρτια επιπλωμένες και όμορφα διακοσμημένες.
Στο φημισμένο εστιατόριο "Επίκουρος" του ξενοδοχείου, μπορείτε να απολαύσετε ποικιλία ελληνικών και μεσογειακών γεύσεων.
Πολύ κοντά στο Parnassos Delphi Hotel βρίσκονται το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και η Αράχωβα. Κατά τους θερινούς μήνες, σας συστήνουμε να επισκεφθείτε την Ιτέα και το Γαλαξίδι επίσης σε πολύ κοντινή διαδρομή με το αυτοκίνητο, όπου μπορείτε μεταξύ άλλων να απολαύσετε το μπάνιο σας στη θάλασσα.
Πεζοπορικό Μονοπάτι Παρνασσού Ε4 (για τη διαδρομή πεζοπορίας κλικ εδώ)

Ενημέρωση σχετικά με την Covid-19

Το κατάλυμά μας τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης & προστασίας και τίθενται σε ισχύ ειδικά πρωτόκολλα διαχείρισης και πολιτικής του καταλύματος εναρμονισμένα πλήρως με τις υπουργικές αποφάσεις.


Σημειώσεις

Το ξενοδοχείο διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2015.

Γενικές παροχές (για παροχές ανά τύπο μονάδας, κλικ στις εικόνες παρακάτω)Αριθμός μονάδων (καταλυμάτων): 30

Διαμονή & Τιμές

- Γενικές παροχές

- Γενικές παροχές

- Γενικές παροχές

- Γενικές παροχές

- Γενικές παροχές

- Γενικές παροχές

Επικοινωνία

Χάρτης

Φόρμα Επικοινωνίας -

 
Δείτε διαθεσιμότητα